За доставката

 

Цени и доставка
 1. При суми над 100.00 лв, куриерската услуга е за наша сметка.
 2.Запазваме си правото ние да изберем доставчика - в повечето случаи куриерска фирма, а понякога и някои от дистрибуторите ни.
 3.Доставка за страни от Европейския Съюз се прави само за сума на поръчката над 150 евро. Стойността на куриерската услуга се договаря допълнително.
 4.Възможни са доставки "до поискване" в офис на куриерска фирма. Може да се уговори и доставка в определен час, която се таксува допълнително.

Гаранции и право на връщане
 1.Сребърна бужутерия Мария гарантира пробата на среброто. Тя е 925. Гарантираме поставянето на камъните и тяхното качеството, сглобките и запойките на изделията, липсата на алергични реакции по кожата.
 2. Не даваме гаранции за механични дефекти породени от неправилно носене, за потъмняване, промени в цвета и блясъка вследствие на носенто на изделията.
 3. Всяко закупено от нас бижу, може да бъде върнато до 1 седмица след получаването му, ако е в оригиналната опаковка и не е носено.
 4. Гаранционният срок е 1 година от датата на доставката. Връщането на дефектни изделия, можете да уговорите на посоченото в КОНТАКТИ.

Powered By OpenCart. Europa version by CsillámVilág
Silver Maria © 2019