• Начало
  • Условия за връщане и замяна

Условия за връщане и замяна

СИЛВЕР МАРИЯ ЕOOД следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. Всеки клиент може да върне получената от него поръчка, според нашата политика за връщане и замяна на стоки.
Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин https://silvermaria.com/, може да бъде заменена или върната в срок от 14 дни, считано от датата на предаване на куриер към клиента при следните условия и стъпки: 

1) ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТ

Всяка поръчка се доставя с опция ПРЕГЛЕД, което дава възможност в присъствието на куриера да разгледате получения артикул и да направите на момента избор дали да задържите или да върнете обратно изделието. В случай, че продуктът е счупен или наранен в момента на доставка, е необходимо да информирате куриера.

2) ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Ако желаете да замените продукт от Вашата доставена поръчка, направете следното: Свържете се с нас на един от посочените контакти, за да уточните най-удобния за Вас метод за замяна на закупения артикул; След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката, ние ще изпратим към Вас нова пратка с желаните от Вас продукти; Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.

3) ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

В 14 дневен срок от датата на доставка, имате право, без да посочвате причината за вашето решение, да върнете вашата покупка, а ние ще заменим продукта с друг по ваш избор или ще възстановим плащането. За да упражните правото си на връщане, е необходимо да ни информирате с кратко съобщение на имейл [email protected] или на телефон +359888342442. Продуктът трябва да бъде върнат в безупречен търговски вид и в оригиналната опаковка, в която е бил доставен, заедно с придружаващите го документи и сертификати.

Важно! В случай, че върнете пратката си, стойността на куриерската услуга за връщането към нас е за Ваша сметка.

4) ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ

След като получим обратно върнатата от Вас стока, ние ще възстановим сумата по банков път в срок от 14 календарни дни от датата на получаване и преглеждане на продукта в офиса на фирмата.

5) ДОСТАВКА В ЧУЖБИНА

За доставки извън България, моля свържете се с нас по имейл или телефон, за да предоставим варианти, срокове и такси.

Екипът на СИЛВЕР МАРИЯ ЕOOД запазва правото си да променя настоящата Политика за връщане и замяна по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящата Политика за връщане и замяна важи за онлайн магазин https://silvermaria.com/ и за неговите клиенти (купувачи). С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

Сравнение на продукти